Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Nog nooit zo veel bezoekers in Safaripark Beekse Bergen

02-11-2018, 16.30 uur | Reacties

Safaripark Beekse Bergen heeft een bezoekersrecord te pakken. Het Brabantse dierenpark ontving vanochtend de miljoenste bezoeker van 2018. Het is voor het eerst in vijftig jaar dat de dierentuin meer dan één miljoen bezoekers per jaar lokt.

"We zijn ontzettend trots op dit record", reageert divisiedirecteur Leen Lips. "Door de forse investeringen zien we enorme stijgingen in de bezoekersaantallen." Ook de goede weersomstandigheden hielpen mee, aldus Lips.

Beekse Bergen investeerde de afgelopen jaren in een enorm nieuw vakantiepark en verschillende nieuwe verblijven en verbeteringen. Afgelopen zomer opende het gebied Edge of Africa, waar bezoekers tussen pinguïns en ringstaartmaki's kunnen rondlopen. Ook werden het entreeplein en het gorilla-eiland vernieuwd.

Divisiedirecteur Lips: "Dit succesvolle jaar is een mooie basis om de komende vijftig jaar op voort te bouwen."Meer Beekse Bergen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be