Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Abonnement op Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park in de aanbieding

01-11-2018, 16:19 uur | Reacties

Een jaar lang toegang tot Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany kost tijdelijk slechts 43,25 euro. Wie in november een jaarabonnement op Slagharen bestelt, krijgt 25 procent korting op de reguliere prijs van 58,95 euro. Abonnementhouders mogen ook onbeperkt naar Movie Park Germany, Bobbejaanland en het Duitse Belantis.

Het abonnement - inclusief parkeren - is geldig in 2018 én 2019. Slagharen geeft daarnaast 20 procent korting in restaurants en souvenirwinkels en 15 procent korting op overnachtingen. Voor 12,50 euro extra mogen abonnees ook zwemmen in waterparadijs Aqua Mexicana.


ZIE OOK: Attractiepark Slagharen stelt opening nieuwe attractie uit

Verder krijgen bezoekers met een abonnement eenmalig een gratis snackmenu, een soepje, een veldfles, een fruitsalade en een koekje. Bovendien mogen ze één keer gratis gebruikmaken van de nieuwe betaalattractie Black Hill Ranger Path, die volgend voorjaar opengaat.

Een Slagharen-pas geeft tot slot eenmalig gratis toegang tot buitenlandse parken als BonBon-Land, Marineland, Mirabilandia, Parque de Atracciones de Madrid, Parque Warner Madrid, Tusenfryd en verschillende Europese dierenparken. Het abonnement is te bestellen op de website van Slagharen.

ZIE OOK: Geen Halloween in Slagharen, maar wel dagelijks vuurwerk

Reacties