Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Let op: volgende week drie Efteling-attracties gesloten

31-10-2018, 10.56 uurBeeld: @promenadefotos

De Efteling sluit volgende week drie attracties voor onderhoud. Bezoekers moeten er onder meer rekening mee houden dat ze vanaf aanstaande maandag geen ritje kunnen maken in Droomvlucht. De geliefde attractie blijft van maandag 5 tot en met 9 november dicht.

Op dit moment staat de gevel van Droomvlucht al in de steigers. Verder is ook het Kinderspoor in dezelfde periode niet toegankelijk. De attractie wordt omgebouwd tot een langlaufbaan voor de Winter Efteling.

Daarnaast is de overdekte achtbaan Vogel Rok tot eind november buiten gebruik voor een grootschalige opknapbeurt. Bovendien gaat de Bob dicht als het regent. In het Sprookjesbos is het Kabouterdorp momenteel afgesloten vanwege werkzaamheden. De entreeprijs blijft gelijk: 38 euro aan de kassa en 36 euro online.

De Winter Efteling begint officieel op 12 november. Dan is ook wildwaterbaan Piraña gesloten. Op 3 december volgt de jaarlijkse wintersluiting van De Vliegende Hollander.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be