Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heide Park Resort

Pretpark onthult nieuwe naam voor spectaculaire houten achtbaan

30-10-2018, 10.56 uur

Een Duits pretpark heeft bezoekers alvast een voorproefje gegeven op een spectaculaire houten achtbaan die volgend jaar opengaat. Tijdens het Halloween-seizoen konden gasten van Heide Park kijken naar een lichtshow bij de constructie van rollercoaster Colossos.

De achttien jaar oude achtbaan is al ruim twee jaar gesloten. Afgelopen voorjaar werd begonnen met een gigantische renovatie van 12 miljoen euro, zodat de attractie in 2019 weer open kan. De coaster krijgt een nieuw thema en een andere naam: Colossos - Kampf der Giganten.

In de show werd het bijbehorende achtergrondverhaal uitgelegd. "We presenteerden de nieuwe naam en het logo aan onze gasten in een visueel verbluffende voorstelling", zegt een woordvoerder. "Een voorproefje op de grote comeback van ons houten icoon."

Het nieuwe seizoen van Heide Park start op zaterdag 6 april. De openingsdatum van Colossos - Kampf der Giganten is nog niet bekendgemaakt.



Meer Heide Park Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be