Efteling

Boarding Pass in de Efteling loopt in de soep door wintertijd

28-10-2018, 12:56 uur | Reacties

De Efteling is vergeten om de wintertijd door te voeren bij de Boarding Pass, het gratis reserveringssysteem bij de Python. Dat zorgt vanmiddag voor een hoop verwarring en chaos bij de attractie.

Een ritje in de Python moet tegenwoordig vooraf gereserveerd worden via de Efteling-app of een kaartautomaat. Bezoekers kunnen daarbij zelf een tijdvak kiezen. Afgelopen nacht werd de klok een uur teruggezet, maar het digitale systeem is nog niet bijgewerkt. Gekozen tijdvakken kunnen daardoor pas een uur later gebruikt worden dan het aangegeven tijdstip.


ZIE OOK: Efteling past Boarding Pass-systeem bij de Python aan

"Zeg Efteling, is de Boarding Pass stuk door de wintertijd?", vraagt Ralph Eckhard op Twitter. "De tijd op de pas klopt niet met de aangevraagde tijd. Wat is er nu juist?" Ene Quirijn laat weten: "Totale chaos bij de ingang van de Python op dit moment. Passen die je boekt voor 11.35 uur zijn pas een uur later - om 12.35 uur - geldig."

De Efteling geeft toe dat er een probleempje is ontstaan bij het verzetten van de klok. Daarom wordt de Boarding Pass nu weer uitgeschakeld. "De Python werkt vandaag op vrije inloop", luidt de reactie. "Ons excuus voor het ongemak."

ZIE OOK: Efteling-directeur geeft toe: 'Introductie Boarding Pass zorgde voor problemen'

Reacties