Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland breekt bezoekersrecord op laatste halloweenavond

27-10-2018, 23:59 uur | Reacties

Toverland heeft vandaag een bezoekersrecord gebroken. Dat melden verschillende ingewijden aan Looopings. In augustus trok het Limburgse attractiepark voor het laatst een recordaantal bezoekers. Toen werden in één dag bijna 14.000 mensen verwelkomd.

Vandaag vond de laatste Halloween Night van het jaar plaats. Dat zorgde opnieuw voor gigantische drukte. Toverland lokte voor het eerst in de geschiedenis meer dan 14.000 bezoekers.

ZIE OOK: Toverland breekt record: 'Zo druk is het hier nog nooit geweest'

Een woordvoerster kan die cijfers niet bevestigen. "We maken geen exacte aantallen bekend, maar we beleefden wel de drukste halloweenperiode ooit", zegt ze. Toverland koos dit jaar voor zes halloweenavonden, twee minder dan in 2017. Bezoekers werden getrakteerd op drie nieuwe scare zones en een vuurwerkshow.

Het zomerseizoen van Toverland loopt tot en met zondag 4 november. Daarna gaan attracties als Fenix, Merlin's Quest, Dwervelwind en Djengu River dicht. Tijdens de wintermaanden zijn alleen de themagebieden Land van Toos en Wunderwald geopend. In de kerstvakantie komt daar themadeel Ithaka bij.

ZIE OOK: Foto's: enorme drukte in Toverland dankzij Halloween

Reacties
Bijdrage