Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland breekt bezoekersrecord op laatste halloweenavond

27-10-2018, 23.59 uur

Toverland heeft vandaag een bezoekersrecord gebroken. Dat melden verschillende ingewijden aan Looopings. In augustus trok het Limburgse attractiepark voor het laatst een recordaantal bezoekers. Toen werden in één dag bijna 14.000 mensen verwelkomd.

Vandaag vond de laatste Halloween Night van het jaar plaats. Dat zorgde opnieuw voor gigantische drukte. Toverland lokte voor het eerst in de geschiedenis meer dan 14.000 bezoekers.

Een woordvoerster kan die cijfers niet bevestigen. "We maken geen exacte aantallen bekend, maar we beleefden wel de drukste Halloween-periode ooit", zegt ze. Toverland koos dit jaar voor zes Halloween-avonden, twee minder dan in 2017. Bezoekers werden getrakteerd op drie nieuwe scare zones en een vuurwerkshow.

Het zomerseizoen van Toverland loopt tot en met zondag 4 november. Daarna gaan attracties als Fenix, Merlin's Quest, Dwervelwind en Djengu River dicht. Tijdens de wintermaanden zijn alleen de themagebieden Land van Toos en Wunderwald geopend. In de kerstvakantie komt daar themadeel Ithaka bij.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be