Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Drukste Walibi-weekend van het jaar: achtbaan op halve capaciteit

26-10-2018, 16.23 uurBeeld: Simon de Bruijn

Slecht nieuws voor bezoekers van Walibi Holland: de populaire achtbaan Goliath draait momenteel met slechts één van de twee treinen. Vanwege een technisch probleem is de tweede trein tot nader order niet in gebruik. Daardoor is de capaciteit van de hoogste en snelste rollercoaster van de Benelux tijdelijk gehalveerd.

Voor Walibi had het probleem niet op een slechter moment kunnen komen. Het pretpark beleeft het drukste weekend van het jaar, met enkele tienduizenden bezoekers per dag. Gisteren liep de wachttijd bij de Goliath op tot bijna tweeënhalf uur. Op dit moment moeten bezoekers één uur en twintig minuten geduld hebben.

"We doen ons best om alles in goede banen te leiden", vertelt een woordvoerder aan Looopings. Bij de ingang staan medewerkers die uitleg geven over de situatie. Op het plein voor de attractie zijn extra dranghekken neergezet. Ook is er voor de gelegenheid een provisorische single riders-rij aangelegd, die loopt via de uitgang.

Wie toch niet wil wachten, kan gebruikmaken van de Fast Lane-rij. Een Fast Lane-ticket voor alle grote attracties kost tijdens de Halloween Fright Nights tussen de 25 euro en 80 euro per persoon, afhankelijk van de variant. Walibi Holland is dit jaar nog drie dagen geopend.





Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be