Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park trakteert modellen op sexy fotoshoot

23-10-2018, 19.51 uur

Europa-Park heeft tien vrouwelijke fans getrakteerd op een sexy fotoshoot. Het Duitse attractiepark schreef vorige maand een speciale missverkiezing uit voor het Halloween-evenement Traumatica. Tien finalisten zijn beschilderd met bodypaint voor een pikante fotoreportage.

Daarvoor poseerden ze in de spookhuizen van Europa-Park. Inmiddels is de winnares bekendgemaakt. Lena Klahr mag zich officieel 'Moon Servant' noemen. Dat betekent dat haar foto's, gemaakt door sterrenfotograaf Paul Ripke, binnenkort verschijnen in de Duitse editie van het beroemde mannenblad Playboy.

De gewaagde wedstrijd hangt samen met de introductie van een nieuw Halloween-personage in Europa-Park: Myra Moon Mistress. Halloween-evenement Traumatica vindt nog plaats op acht avonden tot zaterdag 3 november. Er moeten aparte toegangskaarten voor gekocht worden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be