Julianatoren

Vandalen slopen halloweendoolhof Julianatoren

22-10-2018, 12:27 uur | Reacties

Vandalen hebben in de nacht van zondag op maandag het halloweendoolhof van familiepretpark Julianatoren vernield. Medewerkers troffen vanochtend "een wirwar van vernielde pompoenen, strobalen en apparatuur" aan, vertelt een woordvoerder aan Looopings. Het was daarom maar de vraag of de attractie geopend kon worden.

Het Griezeldoolhof van de Julianatoren is gebouwd op de parkeerplaats van het Apeldoornse attractiepark. "Er is met man en macht gewerkt om het doolhof weer te herstellen, waardoor we net op tijd onze deuren konden openen voor alle bezoekers."


ZIE OOK: Brandweer rukt uit voor halloweendoolhof Julianatoren

De directie heeft aangifte gedaan bij de politie. Er zijn geen camerabeelden beschikbaar, maar de politie heeft wel sporen gevonden. "Er lag bijvoorbeeld een bankpas", aldus de voorlichter. Om herhaling te voorkomen, worden op dit moment beveiligingscamera's geïnstalleerd op het terrein.

Halloween vieren in de Julianatoren kan nog tot en met zondag 28 oktober. Naast het doolhof staat het loopspookhuis Zanzibar, een tijdelijke kermisattractie.

ZIE OOK: Julianatoren: 'Tienduizenden euro's schade door storm'

Reacties