Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Oeps! Movie Park Germany maakt pikante spelfout

19-10-2018, 23.53 uur

Movie Park Germany heeft een hilarische blunder begaan. Op een bordje in het Duitse pretpark stond tot vandaag per ongeluk iets behoorlijk ongepasts. Bij een bakkerij werd reclame gemaakt voor 'Thermo Design Cum' van 5,50 euro. Cum is het Engelse woord voor sperma.

Een woordvoerder kan wel lachen om de pikante misser. "Dit gebeurt er dus als medewerkers die niet zo goed zijn in Engels bordjes gaan maken", grinnikt hij. Toen de voorlichter op de fout werd gewezen, dacht hij eerst dat het om een fotoshop ging. "Maar we zijn het gaan checken en het stond er echt."

Inmiddels is de gewaagde tekst op het bordje aangepast naar 'Thermo Design Cup', zoals het hoort. "Eind goed, al goed. Het is gênant, maar we hebben er wel vreselijk hard om moeten lachen", besluit de zegsman.

Overigens is Movie Park niet vies van een paar seksuele toespelingen op zijn tijd. Het halloweenspookhuis Hostel, dat vorig jaar openging, zit vol met erotisch getinte scènes.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be