Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling introduceert gifjes met Symbolica-lakei O.J. Punctuel

17-10-2018, 11.40 uur

Geen zin om een reactie te typen op social media of WhatsApp? Voortaan is het ook mogelijk om te reageren met behulp van een gezichtsuitdrukking van O.J. Punctuel, de bekende lakei uit de Efteling-attractie Symbolica. Op Facebook, Twitter en WhatsApp staan vanaf nu zogenaamde Punctuel-gifjes.

Gif-bestanden zijn korte video's zonder geluid, die in een eindeloze loop worden afgespeeld. Er zijn in totaal ruim veertig verschillende Punctuel-gifjes gemaakt, bedoeld voor de meest uiteenlopende situaties. Ze zijn te vinden door in gif-databanken als Giphy en Tenor te zoeken op 'Punctuel'.

"Het kan zijn dat ze nog niet allemaal overal beschikbaar zijn", vertelt een woordvoerder. "Ze worden nog ingeladen. De rest volgt de komende dagen nog."

O.J. Punctuel is één van de personages uit de nieuwste Efteling-attractie Symbolica. De ordentelijke lakei probeert ervoor te zorgen dat een audiëntie in het Paleis der Fantasie geheel volgens protocol verloopt. In de attractie komt hij twee keer voor in de vorm van een animatronic. Ook is de lakei regelmatig in levenden lijve te ontmoeten buiten de paleismuren. Meestal wordt de rol gespeeld door Efteling-ontwerper Jeroen Verheij.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be