Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Escape rooms

Tv-serie Sherlock krijgt eigen escape room in Londen

14-10-2018, 16.55 uur

Goed nieuws voor fans van de BBC-serie Sherlock. In Londen komt een escape room te liggen die helemaal in het teken staat van de populaire tv-show. Er wordt gebruikgemaakt van bekende decors en scènes uit de tv-serie, aangevuld met nieuw video- en audiomateriaal van de originele acteurs. Deelnemers krijgen negentig minuten de tijd om te ontsnappen.

De escape room heet The Game Is Now. Het concept werd ontwikkeld door Sherlock-schrijvers Steven Moffat en Mark Gatiss, in samenwerking met de gespecialiseerde firma Time Run.

Hoewel de exacte locatie nog niet bekend is gemaakt, gaan kaartjes nu al als warme broodjes over de toonbank. Voor december zijn al geen tickets meer verkrijgbaar. Entreebewijzen kosten 54 pond per persoon, ongeveer 61 euro. Teams kunnen bestaan uit vier, vijf of zes personen.

De Britse serie Sherlock gaat over de wereldberoemde detective Sherlock Holmes en zijn partner John Watson. Sinds de start in 2010 zijn er vier seizoenen gemaakt. De hoofdrollen worden vertolkt door Benedict Cumberbatch en Martin Freeman. Zij hebben ook meegewerkt aan de nieuwe escape room.



Meer escape rooms
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be