Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Escape room

Tv-serie Sherlock krijgt eigen escape room in Londen

14-10-2018, 16.55 uur | Reacties

Goed nieuws voor fans van de BBC-serie Sherlock. In Londen komt een escape room te liggen die helemaal in het teken staat van de populaire tv-show. Er wordt gebruikgemaakt van bekende decors en scènes uit de tv-serie, aangevuld met nieuw video- en audiomateriaal van de originele acteurs. Deelnemers krijgen negentig minuten de tijd om te ontsnappen.

De escape room heet The Game Is Now. Het concept werd ontwikkeld door Sherlock-schrijvers Steven Moffat en Mark Gatiss, in samenwerking met de gespecialiseerde firma Time Run.

Hoewel de exacte locatie nog niet bekend is gemaakt, gaan kaartjes nu al als warme broodjes over de toonbank. Voor december zijn al geen tickets meer verkrijgbaar. Entreebewijzen kosten 54 pond per persoon, ongeveer 61 euro. Teams kunnen bestaan uit vier, vijf of zes personen.

De Britse serie Sherlock gaat over de wereldberoemde detective Sherlock Holmes en zijn partner John Watson. Sinds de start in 2010 zijn er vier seizoenen gemaakt. De hoofdrollen worden vertolkt door Benedict Cumberbatch en Martin Freeman. Zij hebben ook meegewerkt aan de nieuwe escape room.Meer Escape room
Reacties