Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vanaf vandaag verkrijgbaar: Efteling-Monopoly

13-10-2018, 09.52 uur

Er bestaat vanaf vandaag een speciale Efteling-versie van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly. In samenwerking met ontwikkelaar Identity Games brengt het attractiepark Efteling-Monopoly op de markt. Daarin hebben beroemde straten plaatsgemaakt voor bekende Efteling-attracties als Droomvlucht, Villa Volta en de Python.

Het principe van Efteling-Monopoly is hetzelfde als van het normale bordspel: spelers kunnen attracties kopen en daar 'huyzen' en hotels op bouwen. De vier treinstations zijn vervangen door de vier verblijfsaccommodaties Efteling Hotel, vakantiepark Bosrijk, vakantiepark Loonsche Land en Loonsche Land Hotel. Verder bestaan er onder meer Kleine Boodschap-kaarten. Betalen kan met Efteling-geld.

"Samen Monopoly spelen is, net als een dagje naar Efteling gaan, een mooie traditie", zegt Efteling-directeur Fons Jurgens. "Zo komt er een stukje Efteling-beleving bij de mensen thuis. We zijn er enorm trots op." Op promotiefoto's is te zien hoe de Zeven Geitjes in het Sprookjesbos het bordspel spelen.

Efteling-Monopoly is vanaf nu verkrijgbaar bij de drie Efteling-winkels Efteldingen, Marskramer en Jokies Wereld, voor 55 euro. Vanaf donderdag 1 november kan het spel ook gekocht worden bij Intertoys en bol.com.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be