Efteling

Vanaf vandaag verkrijgbaar: Efteling-Monopoly

13-10-2018, 09:52 uur | Reacties

Er bestaat vanaf vandaag een speciale Efteling-versie van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly. In samenwerking met ontwikkelaar Identity Games brengt het attractiepark Efteling-Monopoly op de markt. Daarin hebben beroemde straten plaatsgemaakt voor bekende Efteling-attracties als Droomvlucht, Villa Volta en de Python.

Het principe van Efteling-Monopoly is hetzelfde als van het normale bordspel: spelers kunnen attracties kopen en daar 'huyzen' en hotels op bouwen. De vier treinstations zijn vervangen door de vier verblijfsaccommodaties Efteling Hotel, vakantiepark Bosrijk, vakantiepark Loonsche Land en Loonsche Land Hotel. Verder bestaan er onder meer Kleine Boodschap-kaarten. Betalen kan met Efteling-geld.


ZIE OOK: Nieuwe Symbolica-souvenirs in de Efteling

"Samen Monopoly spelen is, net als een dagje naar Efteling gaan, een mooie traditie", zegt Efteling-directeur Fons Jurgens. "Zo komt er een stukje Efteling-beleving bij de mensen thuis. We zijn er enorm trots op." Op promotiefoto's is te zien hoe de Zeven Geitjes in het Sprookjesbos het bordspel spelen.

Efteling-Monopoly is vanaf nu verkrijgbaar bij de drie Efteling-winkels Efteldingen, Marskramer en Jokies Wereld, voor 55 euro. Vanaf donderdag 1 november kan het spel ook gekocht worden bij Intertoys en bol.com.ZIE OOK: Zo kunnen Efteling-bezoekers papier recyclen

Reacties