Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland trapt halloweenseizoen af met drie nieuwe scare zones

14-10-2018, 12.16 uur

Het Halloween-seizoen van Toverland is officieel begonnen. Op zes avonden in oktober wordt het Limburgse attractiepark overgenomen door monsters en freaks. Tijdens de eerste Halloween Night van het jaar introduceerde Toverland zaterdag drie nieuwe scare zones. Dat zijn Morgana's Frozen Souls, Shadows of the Sea en Cirque.

Morgana's Frozen Souls bevindt zich bij de nieuwe achtbaan Fenix in themagebied Avalon. Daar heeft de gemene ijsheks Morgana het voor het zeggen. In Shadows of the Sea - bij wildwaterbaan Djengu River - lopen bezoekers huiveringwekkende zeewezens tegen het lijf. Naast lanceerachtbaan Booster Bike is een horrorcircus neergestreken, met sadistische clowns en andere angstaanjagende circusartiesten.

De andere twee scare zones heten Fiesta de los Muertos en DesTroy. Verder zijn er net als voorgaande jaren twee spookhuizen (Screaming Swamp en Villa Phobia) en een doolhof (Labyrinth of Hell). Om 18.30 uur is er een parade met alle acteurs door het nieuwe entreegebied Port Laguna. Alle Halloween Nights worden afgesloten met een vuurwerkshow. Het park sluit om 23.00 uur.

Mede dankzij de zomerse temperaturen waren er zaterdag veel bezoekers op de been. Het werd maar liefst 27 graden in Toverland. De volgende Halloween Nights vinden plaats op 17, 18, 19, 20 en 27 oktober. Entreebewijzen kosten 32 euro aan de kassa. Online geeft Toverland 2,50 euro korting.





























Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be