Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland wil spookhuizen openen in de zomer

08-10-2018, 21.50 uur

Het hele jaar door Halloween vieren? Dat kan binnenkort wellicht in Walibi Holland. Directrice Mascha van Till overweegt om één of meerdere halloweenspookhuizen ook buiten de Halloween-periode open te houden.

Vlogger Danny van der Weel vroeg haar naar de mogelijkheid om de populaire haunted houses ook in de zomermaanden toegankelijk te maken. "Dat overwegen we inderdaad al een tijdje", luidde het antwoord van Van Till. "Het is een plan wat wij hebben."

Dit jaar vinden de Halloween Fright Nights plaats op twaalf dagen in oktober. De rest van het jaar zijn de halloweenspookhuizen niet in gebruik, met uitzondering van externe bedrijfsevenementen.

Walibi heeft zes verschillende spookhuizen: Below, The Clinic, Haunted Holidays II, Jefferson Manor, Psychoshock en The Villa. Daar moeten aparte kaartjes voor gekocht worden.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be