Disneyland Paris

Bouwplannen van nieuwe attracties Disneyland Paris opgedoken

08-10-2018, 14:58 uur | Reacties

Benieuwd hoe groot de uitbreiding van Disneyland Paris wordt? Er zijn bouwtekeningen opgedoken van nieuwe attracties in het Walt Disney Studios Park. Dat park krijgt de komende jaren drie nieuwe themagebieden rond Marvel, Frozen en Star Wars. Het gaat om een investering van 2 miljard euro.

De plannen werden eind februari officieel aangekondigd. Toen werd één ontwerp gepubliceerd. Sindsdien kwam er maar weinig nieuwe informatie naar buiten. Vanaf vandaag weten we waar de nieuwe gebouwen en attracties precies komen te liggen.


ZIE OOK: Disneyland Paris investeert 2 miljard euro in gigantische uitbreiding met Marvel, Frozen en Star Wars

In het park wordt ook een groot meer aangelegd. Daarachter verschijnen de Frozen- en Star Wars-themalanden. Het bestaande gebied Backlot wordt omgebouwd tot een Marvel-gedeelte. Rock 'n' Roller Coaster krijgt een ander thema. De lanceerachtbaan staat straks in het teken van superheld Iron Man.

De heropening van Rock 'n' Roller Coaster vindt plaats in 2020. In de jaren daarna volgen de andere nieuwe attracties. Een exacte bouwplanning is nog niet bekend.ZIE OOK: 'Disneyland Paris heropent Rock 'n' Roller Coaster pas in 2020'

Reacties