Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bouwplannen van nieuwe attracties Disneyland Paris opgedoken

08-10-2018, 14.58 uur

Benieuwd hoe groot de uitbreiding van Disneyland Paris wordt? Er zijn bouwtekeningen opgedoken van nieuwe attracties in het Walt Disney Studios Park. Dat park krijgt de komende jaren drie nieuwe themagebieden rond Marvel, Frozen en Star Wars. Het gaat om een investering van 2 miljard euro.

De plannen werden eind februari officieel aangekondigd. Toen werd één ontwerp gepubliceerd. Sindsdien kwam er maar weinig nieuwe informatie naar buiten. Vanaf vandaag weten we waar de nieuwe gebouwen en attracties precies komen te liggen.

In het park wordt ook een groot meer aangelegd. Daarachter verschijnen de Frozen- en Star Wars-themalanden. Het bestaande gebied Backlot wordt omgebouwd tot een Marvel-gedeelte. Rock 'n' Roller Coaster krijgt een ander thema. De lanceerachtbaan staat straks in het teken van superheld Iron Man.

De heropening van Rock 'n' Roller Coaster vindt plaats in 2021. In de jaren daarna volgen de andere nieuwe attracties. Een exacte bouwplanning is nog niet bekend.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be