Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: nóg een pratende boom in de Efteling

08-10-2018, 14.20 uur

De bekende Sprookjesboom in de Efteling heeft vanaf vandaag gezelschap van nóg een pratende boom. In het Sprookjesbos is de Babbelboom neergestreken. Hij praat tegen passerende bezoekers.

De nieuwe boom - getekend door Efteling-ontwerper Robert-Jaap Jansen - noemt zichzelf Kniezende Kniesoor. Hij is te vinden tussen het sprookje van Het Meisje met de Zwavelstokjes en De Nieuwe Kleren van de Keizer, op een steenworp afstand van de Sprookjesboom. Die staat al sinds 2010 in het bos.

Bij de aankondiging werd vorige maand gemeld dat de boom interactief zou worden. "Hij kan gasten direct persoonlijk aanspreken", vertelde een woordvoerder. toen. Daarvoor zou Kniesoor gebruikmaken van gegevens uit de Efteling-app. Van die interactiviteit is nu nog maar weinig te merken.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be