Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris: nieuw festival met Lion King en Jungle Book

09-10-2018, 12.21 uur

Disneyland Paris zet volgend jaar twee klassieke Disney-films in de schijnwerpers. In de zomer van 2019 staat het Disney-resort in het teken van The Lion King en The Jungle Book, onder de noemer The Lion King and Jungle Festival. Het evenement duurt van eind juni tot en met september.

Dat heeft Disneyland vanochtend bekendgemaakt. Komende zomer gaat ook een nieuwe Lion King-musical in première. De show wordt opgevoerd in een nieuw theater in themagebied Frontierland, dat momenteel in aanbouw is. Meer details over het festival ontbreken nog.

Andere belangrijke evenementen in 2019 zijn Star Wars-festival Legends of the Force (januari tot en met maart), Festival of Pirates and Princesses (januari tot en met maart) en Marvel Season of Super Heroes (maart tot en met juni).

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be