Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Prijswinnaars weigeren gratis Halloween-kaarten Walibi

12-10-2018, 10.57 uur

Niet iedereen is blij met gratis kaartjes voor de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Dat bleek gisteravond op Radio 538. De radiozender had twee personen met coulrofobie - een ziekelijke angst voor clowns - met een smoes naar de studio gelokt.

Ene Nathalie en ene Raymond hadden te horen kregen dat ze naar de studio kwamen voor een exclusief optreden. Vervolgens werden de twee onverwachts geconfronteerd met Walibi-mascotte Eddie de Clown. Dat zorgde voor een ongemakkelijke aanvaring.

"Ik háát clowns", reageerde Nathalie verschrikt. Ook Raymond was allesbehalve blij. "Teringlijer", foeterde hij tegen de clown. "Ik haat hem." Om het leed wat te verzachten, kregen de angsthazen vrijkaartjes aangeboden voor de Fright Nights, maar dat viel niet in goede aarde. De twee weigerden de tickets linea recta.

Voor Walibi Holland was de uitzending op Radio 538 een enorme gratis reclamespot, waarbij de clown bijna een uur lang de kans kreeg om het horrorevenement te promoten. De Fright Nights vinden nog plaats op alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen tot en met 28 oktober, plus donderdag 25 oktober. Entreebewijzen kosten tussen de 34,50 en 39,50 euro per dag.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be