Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling start webshop in samenwerking met Wehkamp

02-10-2018, 13.46 uur

Wie op zoek is naar Efteling-souvenirs, kan vanaf nu ook terecht bij een speciale online winkel. Het attractiepark lanceert vandaag een webshop in samenwerking met Wehkamp. Er worden items verkocht die normaal gesproken alleen in het park verkrijgbaar zijn.

Op dit moment bestaat het assortiment uit 73 verschillende producten. Het gaat met name om speelgoed, babyartikelen, verkleedkleren en knuffels. "Er is heel veel vraag naar Efteling-items, ook buiten het park", weet directeur Fons Jurgens. De twee bedrijven gaan ook met elkaar samenwerken op het gebied van marketing.

In het verleden had de Efteling een eigen webshop. Die werd in april 2015 gesloten.

Hoewel Wehkamp "de exclusieve verkooppartner van de Efteling buiten het park" wordt genoemd, zijn veel Efteling-producten momenteel ook gewoon nog te bestellen via bol.com. Daar worden onder meer boeken, giftcards, dvd's, dekbedovertrekken, cd's en miniaturen aangeboden.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be