Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling volgend jaar langer open in herfst- en kerstvakantie

04-10-2018, 15.42 uurBeeld: @promenadefotos

De openingstijden van de Efteling worden in 2019 verruimd. Volgend jaar blijft het attractiepark in de herfstvakantie en in de kerstvakantie langer geopend. Dat hebben Efteling-medewerkers zojuist te horen gekregen via een interne memo.

In de twee vakantieperiodes én alle weekenden in september en oktober worden straks dezelfde openingstijden gehanteerd als in het hoogseizoen. Het park is dan geopend van 10.00 tot 20.00 uur. De herfstvakanties in Nederland en België lopen volgend jaar van zaterdag 12 oktober tot en met zondag 3 november. De kerstvakantie duurt van zaterdag 21 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020.

Vanwege de langere openingstijden wordt in die periodes ook het nieuwe hoogseizoentarief van 42 euro gehanteerd, net als in juli en augustus. "We merken dat dit bijzonder populaire periodes zijn om het park te bezoeken", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Voor onze gasten is het dan prettig dat ze extra lang van de Efteling kunnen genieten."

Dit najaar springt de Efteling ook al flexibel om met de sluitingstijd van het park. In alle weekenden van september en oktober gaat het park om 19.00 uur dicht, een uur later dan gewoonlijk.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be