Efteling

Hilarisch: Zondag met Lubach laat Efteling-figuren aan het woord over uitbreidingsplannen

30-09-2018, 23:11 uur | Reacties

Zondag met Lubach neemt op hilarische wijze de rel rond de uitbreiding van de Efteling op de hak. Na klachten van buurtbewoners wilde het satirische tv-programma wel eens weten hoe de bewoners van de Efteling zélf denken over de controversiële uitbreidingsplannen van het attractiepark.

"Zitten de oude bewoners eigenlijk wel te wachten op zo veel nieuwe mensen?", vraagt presentator Arjen Lubach zich af. Vervolgens toont hij een komische montage van bekende Efteling-figuren die hun ongezouten mening geven over de plannen. Onder meer de Trollenkoning, de Sprookjesboom en Langnek komen aan het woord.


ZIE OOK: Uitbreidingsplannen Efteling nu officieel goedgekeurd

Ook een kabouter uit het Kabouterdorp en verschillende leden van het Volk van Laaf laten van zich horen. "Mensen kennen hun eigen buren niet meer", klaagt Repelsteeltje, die benadrukt dat zijn buren niet eens weten hoe hij heet.

Het Efteling-fragment staat inmiddels op YouTube.

Het is niet voor het eerst dat Zondag met Lubach zich buigt over de pretparkwereld. Vorig jaar kwam Attractiepark Slagharen nog aan bod in de populaire tv-show. Eerder bedachten de programmamakers al een rampenpretpark en een prins Bernhard-attractiepark.ZIE OOK: Efteling-bezoekers voor de gek gehouden in tv-show Foute Vrienden

Reacties