Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland presenteert lichtfestival in de wintermaanden

09-11-2018, 13.03 uur

Plopsaland De Panne staat deze winter in het teken van een bijzonder lichtfestival. Vanaf komend weekend tot en met de kerstvakantie kunnen bezoekers van het Vlaamse attractiepark verschillende lichtsculpturen van Studio 100-figuren bewonderen.

Zo staan er lichtornamenten van Wickie de Viking, clown Bumba, Kabouter Plop, Samson en een koets van Prinsessia. De kleurrijke sculpturen zijn te vinden bij de Big & Betsy Hoeve, tegenover de attractie Het Bos van Plop.

Plopsaland is de komende weekenden geopend tot 17.00 uur. In de kerstvakantie sluiten de poorten om 18.00 of 19.00 uur. Het lichtfestival zit inbegrepen bij de entreeprijs.

Vergelijkbare evenementen waren eerder al te vinden in verschillende dierenparken, waaronder ZOO Antwerpen (China Light), Burgers' Zoo (Burgers' Light), Safaripark Beekse Bergen (Africa by Light) en Ouwehands Dierenpark (China Light). De figuren in Plopsaland zijn speciaal voor het pretpark gemaakt.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be