Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto's: Walibi Holland klaar voor Halloween Fright Nights

29-09-2018, 16.08 uur

Walibi Holland is klaar voor de Halloween Fright Nights, die volgend weekend losbarsten. In oktober staat het pretpark in het teken van het grootste Halloween-evenement van Nederland, met zes spookhuizen, zeven scare zones en een walkthrough. De horrorgebieden zijn inmiddels opgebouwd.

Hoewel er dit jaar geen scare zones werden toegevoegd, zijn enkele bestaande gebieden wel opgeknapt. Zo kreeg Twisted Hellfire een nieuw decor en een andere opzet. De scare zone bevindt zich voortaan op een groot plein in plaats van in een smalle straat.

Bij scare zone Pirate's Cove wordt rum geschonken. Verder is Eddie's Area - waar mascotte Eddie de Clown zich ophoudt - vernieuwd. Het gebied heeft een kermissfeertje, met een schietkraam en een ouderwetse zweefmolen. Tijdens Halloween-avonden wordt tussen 19.00 en 22.00 uur elk uur Eddie's Roast Show opgevoerd.

Vanavond en morgen zijn er alvast try-outs voor medewerkers. Vanaf volgende week zaterdag mogen bezoekers komen kijken. Het Halloween-evenement vindt plaats op elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 6 en 28 oktober, plus donderdag 25 oktober. Entreekaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop.























Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be