Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Walibi Holland

Foto's: Walibi Holland klaar voor Halloween Fright Nights

29-09-2018, 16:08 uur | Reacties

Walibi Holland is klaar voor de Halloween Fright Nights, die volgend weekend losbarsten. In oktober staat het pretpark in het teken van het grootste halloweenevenement van Nederland, met zes spookhuizen, zeven scare zones en een walkthrough. De horrorgebieden zijn inmiddels opgebouwd.

Hoewel er dit jaar geen scare zones werden toegevoegd, zijn enkele bestaande gebieden wel opgeknapt. Zo kreeg Twisted Hellfire een nieuw decor en een andere opzet. De scare zone bevindt zich voortaan op een groot plein in plaats van in een smalle straat.

ZIE OOK: Eddie de Clown krijgt eigen attractie in Walibi Holland

Bij scare zone Pirate's Cove wordt rum geschonken. Verder is Eddie's Area - waar mascotte Eddie de Clown zich ophoudt - vernieuwd. Het gebied heeft een kermissfeertje, met een schietkraam en een ouderwetse zweefmolen. Tijdens halloweenavonden wordt tussen 19.00 en 22.00 uur elk uur Eddie's Roast Show opgevoerd.

Vanavond en morgen zijn er alvast try-outs voor medewerkers. Vanaf volgende week zaterdag mogen bezoekers komen kijken. Het halloweenevenement vindt plaats op elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 6 en 28 oktober, plus donderdag 25 oktober. Entreekaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop.ZIE OOK: Dit is er nieuw tijdens de Halloween Fright Nights 2018 in Walibi

Reacties
Bijdrage