Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Spanjaarden en Italianen prijzen Toverland de hemel in

08-10-2018, 15:39 uur | Reacties

Het Limburgse attractiepark Toverland heeft opvallend veel fans in Zuid-Europa. Pretparkliefhebbers in Spanje en Italië blijken dol te zijn op de Nederlandse trekpleister. Afgelopen week ontving Toverland verschillende prijzen uit handen van Spaanse en Italiaanse sites.

De Spaanse Parks and Attractions Community riep Toverland afgelopen week uit tot het beste attractiepark van Europa, op basis van honderden recensies en het oordeel van een vakjury. Daarnaast wonnen de nieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon een Spaanse prijs voor beste nieuwe attractie.

ZIE OOK: Spectaculaire beelden: onride-video van wing coaster Fenix in Toverland

Ook in Italië is de uitbreiding van Toverland niet onopgemerkt gebleven. Wing coaster Fenix won een Parksmania Award voor beste nieuwe attractie. "Deze awards, uitgegeven door online magazine Parksmania.it, staan bekend als de Oscars van de Italiaanse vrijetijdsbranche", weet een woordvoerster.

Toverland-directrice Caroline Kortooms is blij met de internationale aandacht. "Het is geweldig dat Toverland tot ver over de landsgrenzen gewaardeerd wordt door zowel de fans als de branche", zegt ze.

ZIE OOK: Directrice Toverland geeft toe: 'Onze naam zit ons in de weg'

Reacties
Bijdrage