Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Spanjaarden en Italianen prijzen Toverland de hemel in

08-10-2018, 15.39 uur

Het Limburgse attractiepark Toverland heeft opvallend veel fans in Zuid-Europa. Pretparkliefhebbers in Spanje en Italië blijken dol te zijn op de Nederlandse trekpleister. Afgelopen week ontving Toverland verschillende prijzen uit handen van Spaanse en Italiaanse sites.

De Spaanse Parks and Attractions Community riep Toverland afgelopen week uit tot het beste attractiepark van Europa, op basis van honderden recensies en het oordeel van een vakjury. Daarnaast wonnen de nieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon een Spaanse prijs voor beste nieuwe attractie.

Ook in Italië is de uitbreiding van Toverland niet onopgemerkt gebleven. Wing coaster Fenix won een Parksmania Award voor beste nieuwe attractie. "Deze awards, uitgegeven door online magazine Parksmania.it, staan bekend als de Oscars van de Italiaanse vrijetijdsbranche", weet een woordvoerster.

Toverland-directrice Caroline Kortooms is blij met de internationale aandacht. "Het is geweldig dat Toverland tot ver over de landsgrenzen gewaardeerd wordt door zowel de fans als de branche", zegt ze.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be