Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Promotiestunt Walibi Belgium: 'Alleenstaande villa te huur'

29-09-2018, 13.23 uur

Walibi Belgium vraagt op een ludieke manier aandacht voor een nieuw halloween-spookhuis. Op een Belgische vastgoedwebsite wordt een "alleenstaande villa" te huur aangeboden. In werkelijkheid gaat het om het nieuwe haunted house Black Rose, gebouwd in een oud woonhuis.

De advertentie spreekt over een huis met vier slaapkamers en twee badkamers, gelegen aan de rand van het pretpark. Er zou 600 euro per maand voor neergeteld moeten worden. Wie het telefoonnummer uit de advertentie (+32471213174) belt, hoort angstaanjagende geluiden.

Eventuele bezichtigingen zouden plaats moeten vinden tussen 13 oktober en 4 november, niet geheel toevallig de halloween-periode van Walibi Belgium. Meer informatie over het spookhuis ontbreekt nog.

Vervanger
Black Rose is de vervanger van haunted house Villa 13, dat sinds 2013 onderdeel uitmaakte van het halloween-aanbod. De drie bestaande spookhuizen Bloc H, Mine Blast en Lumberjack keren terug, net als de walkthrough Quarantine. Voor kinderen is er dit keer het Mini Monster Maze.

Spookhuis Project InvaZion, gelegen in een gebouw naast boomerang coaster Cobra, ontbreekt dit jaar. Op die locatie opent in 2019 een nieuwe interactieve darkride.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be