Walibi Belgium

Promotiestunt Walibi Belgium: 'Halloween-villa te huur'

29-09-2018, 13:23 uur | Reacties

Walibi Belgium vraagt op een ludieke manier aandacht voor een nieuw halloweenspookhuis. Op een Belgische vastgoedwebsite wordt een "alleenstaande villa" te huur aangeboden. In werkelijkheid gaat het om het nieuwe haunted house Black Rose, gebouwd in een oud woonhuis.

De advertentie spreekt over een huis met vier slaapkamers en twee badkamers, gelegen aan de rand van het pretpark. Er zou 600 euro per maand voor neergeteld moeten worden. Wie het telefoonnummer uit de advertentie (+32471213174) belt, hoort angstaanjagende geluiden.


ZIE OOK: Foto's: dit is het nieuwe halloween-spookhuis van Walibi Belgium

Eventuele bezichtigingen zouden plaats moeten vinden tussen 13 oktober en 4 november, niet geheel toevallig de halloweenperiode van Walibi Belgium. Meer informatie over het spookhuis ontbreekt nog.

Vervanger
Black Rose is de vervanger van haunted house Villa 13, dat sinds 2013 onderdeel uitmaakte van het halloweenaanbod. De drie bestaande spookhuizen Bloc H, Mine Blast en Lumberjack keren terug, net als de walkthrough Quarantine. Voor kinderen is er dit keer het Mini Monster Maze.

Spookhuis Project InvaZion, gelegen in een gebouw naast boomerang coaster Cobra, ontbreekt dit jaar. Op die locatie opent in 2019 een nieuwe interactieve darkride.

ZIE OOK: Video: Walibi Belgium opent nieuw Halloween-spookhuis Mine Blast

Reacties