Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Moeder eist geld van Duinrell na ernstig ongeluk Tikibad

27-09-2018, 17.16 uur

De moeder van een 18-jarige Belg die ernstig gewond raakte in het Tikibad van Duinrell, gaat een schadevergoeding eisen. Dat vertelt ze in een interview. Het ongeluk vond in februari plaats bij de X-stream, een waterglijbaan met een valluik dat openklapt. Het slachtoffer liep een zware hersenschudding en een whiplash op.

Doordat het luik veel te vroeg weer dichtklapte, werd de tiener drie keer geraakt. Hij had een maand lang last van knallende hoofdpijn, nekpijn en duizeligheid. Door afwezigheid en concentratieproblemen bleef hij zitten op zijn ingenieursopleiding.

"Younes heeft het sinds het ongeluk mentaal heel erg moeilijk", zegt moeder Vanessa Joldersma in gesprek met het AD. De familie zou niet alleen recht hebben op een schadevergoeding voor het letsel en de medische kosten, maar ook op een geldbedrag vanwege gederfde inkomsten. Een advocaat bereidt momenteel een zaak voor tegen Duinrell. Het incident is te wijten aan een technisch mankement.

Een woordvoerder van het Wassenaarse pretpark laat weten dat de verzekeringsmaatschappij zich op dit moment over de kwestie buigt. De bewuste glijbaan is inmiddels weer open.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be