Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Bezoekersrecord voor Europa's grootste pretparkbeurs

27-09-2018, 18.18 uur

De grootste pretparkbeurs van Europa heeft een recordaantal bezoekers getrokken. De organisatie van de Euro Attractions Show 2018 in Amsterdam noteerde deze week zo'n 15.800 bezoekers. Daarvan kwamen er vierduizend uit Nederland.

Het driedaagse evenement lokte 24 procent meer bezoekers dan vorig jaar, toen de beurs in Berlijn werd gehouden. 570 verschillende bedrijven uit de wereld van pretparken en attracties presenteerden hun laatste ontwikkelingen in het RAI-complex. Nederland was met 72 firma's goed vertegenwoordigd op de beursvloer.

De beurs werd gedomineerd door virtualreality-belevingen en simulatoren. Verder konden geïnteresseerden zo'n beetje alle elementen uit pretparken bestellen: van waterglijbanen tot grijpkranen, van achtbaanwielen tot mascottepakken en van entreepoortjes tot rookmachines. Ook bekende fabrikanten als Vekoma, Intamin, Gerstlauer, Mack Rides en Great Coasters International ontbraken niet.

Verder waren er 29 educatieve sessies met in totaal ruim 150 sprekers. Zo ging de hoofdredacteur van Looopings op woensdagmiddag in gesprek met vertegenwoordigers van parken als Toverland, Thorpe Park en Blackpool Pleasure Beach over hoe om te gaan met kritische fans en lastige journalisten.

De volgende Euro Attractions Show vindt van 16 tot en met 18 september 2019 plaats in Parijs. 390 bedrijven hebben zich al aangemeld.

































Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be