Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Foto's: vandalisme op Limburgse kermis

24-09-2018, 19.10 uur

Een vandaal heeft afgelopen weekend toegeslagen op een Limburgse kermis. Verschillende kermiswagens werden beklad. Dat gebeurde op de kermis in het kerkdorpje Baexem, gelegen in Midden-Limburg.

Op de wagens staan strepen en vlekken, blijkt uit foto's die de organisatie zelf op Facebook heeft gezet. Ook werd het woord 'Homo' op een voertuig gekalkt. Bij een andere wagen kwam de dader kennelijk niet verder dan 'Ho'.

De organisatie hoopt dat er mensen zijn die iets gezien hebben. Getuigen kunnen zich melden bij de politie. De kermis in Baexem begon zaterdag en duurt nog tot en met dinsdag.

Op Facebook reageren kermisbezoekers kwaad en teleurgesteld. "Waarom kunnen mensen niet gewoon van andermans spullen afblijven?", vraagt Herman Esselaar zich af. "Hardwerkende mensen zo behandelen...", verzucht iemand anders. Ralph Gubbels noemt het "triest puberaal gedrag".





Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be