Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Lekkage bij achtbaan in Phantasialand

23-09-2018, 15.05 uur

Eén van de achtbanen in Phantasialand kampt met een lekkage. Bij de overdekte rollercoaster Temple of the Night Hawk lekt het dak. Dat melden bezoekers aan Looopings. Het regent buiten zo hard dat er een watergordijn is ontstaan bij het einde van de rit.

"Toen we het station binnenkwamen, reden we onder het water door", vertelt een inzittende. "We werden zeiknat." Medewerkers reageerden in eerste instantie verbaasd toen ze zagen dat de trein nat geworden was. "Daarna moesten ze lachen." De attractie bleef vervolgens gewoon operationeel. Even later kwamen technici poolshoogte nemen.

Woordvoerders van Phantasialand reageren uit principe niet op vragen van Looopings.

Temple of the Night Hawk is een familieachtbaan in het donker, geopend in 1988. Het gaat om de langste overdekte achtbaan ter wereld, met een lengte van ruim 1300 meter. Onder de attractie bevindt zich de gedateerde darkride Hollywood Tour.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be