Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Kermis

Kermisexploitanten betuigen steun na drama in Oss

23-09-2018, 12:52 uur | Reacties

Ook kermisexploitanten staan stil bij het spoordrama in Oss, dat donderdag vier kinderen het leven kostte. In de buurt van de rampplek zijn bij wijze van eerbetoon tientallen kermisknuffels neergelegd.

"Het tragische ongeluk, waarbij vier kinderen om het leven kwamen, heeft de kermiswereld diep geraakt", schrijft Bianca Hoegee op Facebook namens de Harley Davidson Club Niglo. De club bestaat uit kermisondernemers die jaarlijks naar de kermis in Oss komen.

ZIE OOK: Kermisexploitanten redden vrouw (28) van verkrachting

De plaats van het ongeval veranderde de afgelopen dagen in een enorme bloemenzee. Kermisexploitanten plaatsten een krans van berenknuffels. "Kinderen kunnen de beertjes uit de krans halen als aandenken", staat in het Facebook-bericht. "De club zal tevens beertjes schenken aan de kinderen van Basisschool De Korenaer en kinderopvang Okido."

De kermisbeer is de officiële mascotte van de Nederlandse kermiswereld. "Wij wensen de nabestaanden en betrokkenen heel veel sterkte en kracht in deze zware tijd", besluit de club.

Donderdagochtend werd een elektrische bakfiets bij station Oss-West gegrepen door een trein. Vier kinderen van 4, 4, 6 en 8 jaar overleefden het ongeluk niet. Er vielen twee zwaargewonden. De verslagenheid in de Brabantse stad is groot.

ZIE OOK: Kermisexploitanten delen knuffels uit aan zieke kinderen

Reacties
Bijdrage