Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

K3 krijgt eigen themagebied met achtbaan in Plopsaland

18-09-2018, 19.00 uur

Plopsaland De Panne zet K3 in de schijnwerpers. De bekende meidengroep krijgt volgend jaar een eigen themagebied in het Vlaamse attractiepark, inclusief een achtbaan. Daarvoor wordt een bestaand themadeel omgebouwd.

Familieachtbaan Rollerskater, geopend in 1991, wordt omgedoopt tot K3 Roller Skater. De opening staat gepland voor het begin van de paasvakantie van 2019. De omgeving krijgt ook een nieuw uiterlijk, gebaseerd op de nieuwe tv-serie K3 Roller Disco. De reeks wordt vanaf komend najaar uitgezonden.

Op dit moment staat de achtbaan nog in het teken van de in de vergetelheid geraakte Studio 100-serie Wizzy & Woppy. "De attractie wordt volledig gestript en opnieuw gedecoreerd", laat Plopsaland weten. Bezoekers nemen straks plaats in een K3-rolschaats. Ook het nabijgelegen restaurant Wizzy's Fornuis krijgt een make-over.

Opfrissen
"De laatste jaren zijn we volop bezig geweest met het opfrissen van de verschillende gebieden in het park, waaronder de Ploptuin en het Kermisplein", zegt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof. "Uiteraard kon de Rollerskater met bijbehorende zone niet achterblijven." Het nieuwe K3-programma met rolschaatsthema was volgens hem "de perfecte gelegenheid".

In 2020 - als het park twintig jaar bestaat - zet Plopsaland een ander Studio 100-karakter in het zonnetje. Dan opent een overdekt themagebied rond clown Bumba, met een familieachtbaan en een darkride.





Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be