Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Gulliver's Theme Park Resorts

Pretparkbezoekers zitten twee uur vast in kapotte achtbaan

15-09-2018, 19:45 uur | Reacties

Bezoekers van een Engels pretpark hebben vanmiddag maar liefst twee uur vastgezeten in een stilgevallen rollercoaster. De familieachtbaan Crazy Train in attractiepark Gulliver's World kwam tijdens een ritje op enkele meters hoogte stil te staan. 21 personen werden door de brandweer gered.

Dat melden Britse media. Omdat de karretjes halverwege de baan stilstonden, moesten brandweerlieden een speciale steigerconstructie bouwen om bij de passagiers te kunnen komen. Pas na twee uur konden de laatste inzittenden uit hun benarde positie bevrijd worden.

ZIE OOK: Bezoekers Walibi zitten anderhalf uur vast in attractie

Bij de reddingsoperatie raakte niemand gewond. Volgens de brandweer zaten de bezoekers vast op ongeveer vijftien meter hoogte. Dat kan niet, omdat de achtbaan in kwestie maar negen meter hoog is.

Crazy Train opende in 2015. Daarvoor was de attractie te vinden in het Schotse pretpark Codona's Amusement Park. De 233 meter lange achtbaan, gebouwd door de Italiaanse fabrikant Pinfari, haalt een topsnelheid van 40 kilometer per uur.ZIE OOK: Pretparkbezoekers zitten anderhalf uur vast in attractie

Reacties
Bijdrage