Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Achtbanen Walibi Holland krijgen single riders-rij

15-09-2018, 11.14 uur

Walibi Holland gaat twee achtbanen uitrusten met een single riders-wachtrij. Zo'n rij is bedoeld voor bezoekers die het niet erg vinden om alleen in de attracties te gaan. Door lege plekken in de karretjes op te vullen, wordt de capaciteit verhoogd en loopt de rij sneller door.

Op dit moment hebben twee attracties in Walibi een single riders-rij. Dat zijn vrijevaltoren Space Shot en achtbaan Lost Gravity.

Volgend jaar komen daar boomerang coaster Speed of Sound en suspended coaster Condor bij. Dat heeft Walibi-directrice Mascha van Till vanochtend bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst met fans.

Hangende achtbaan Condor opende in 1994, toen als El Condor. Speed of Sound werd in 2000 geopend onder de naam La Via Volta, als onderdeel van de ombouw van Walibi Flevo naar Six Flags Holland. In 2011 kwamen er nieuwe treinen met muziek aan boord.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be