Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bezoekers voor de gek gehouden in tv-show Foute Vrienden

23-09-2018, 14.11 uur

Vier komieken hebben bezoekers van de Efteling voor de gek gehouden. Het verborgencamera-programma Foute Vrienden was afgelopen zomer te gast in het pretpark. Pim Muda, Tim Kamps, Pepijn Gunneweg en Albert Jan van Rees voerden gênante opdrachten uit bij de attracties.

Dat is te zien in de nieuwste aflevering van de komische tv-show. Zo kregen de heren de opdracht om met een goede smoes voor te dringen bij achtbaan Baron 1898. Ook sloegen ze toe in de buurt van de Game Gallery en schommelschip Halve Maen. Daar moesten ze onder meer stiekem drank stelen en vrouwen een snoepje aanbieden.

De Efteling-aflevering is nu al te bekijken via streamingdienst Videoland. Op woensdagavond wordt het programma uitgezonden op RTL 5.

Enkele jaren geleden waren de Foute Vrienden al aanwezig in Walibi Holland. Daar vermomden ze zichzelf als medewerkers.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be