Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: Alice in Wonderland-attractie in Disneyland Paris vernieuwd

14-09-2018, 00.56 uur | Reacties

Disneyland Paris heeft bekendgemaakt wat er is veranderd bij een Alice in Wonderland-attractie in het park. Familieattractie Mad Hatter's Tea Cups was onlangs maandenlang gesloten voor een grote renovatie. Hoewel de onderhoudsbeurt al enkele weken is afgerond, licht Disney de werkzaamheden nu pas toe.

Mad Hatter's Tea Cups onderging de grootste verbouwing sinds de opening in 1992. Er is met negen verschillende teams aan gewerkt. Eén van de belangrijkste aanpassingen is de toevoeging van led-verlichting op het dak van de attractie. Daardoor zijn er na zonsondergang nu kleurrijke lichteffecten te zien, die afhankelijk van het seizoen kunnen variëren.


ZIE OOK: Schuttingen in Disneyland Paris: familieattractie maandenlang dicht

Daarnaast werd de volledige constructie gereinigd, geverfd en waar nodig gerestaureerd, vertelt projectmanager Richard Thorpe. Verder zijn zestig opvallende lantaarns boven de draaiende theekopjes opgeknapt en behandeld met een brandvertragende stof.

De theekopjes zelf werden één voor één verwijderd en opnieuw geschilderd in werkplaatsen achter de schermen. Voor medewerkers kwam er een nieuwe overdekte cabine. Ook in de directe omgeving van de attractie vonden er werkzaamheden plaats. Verschillende decorstukken, waaronder gigantische bladeren, kregen een schilderbeurt. Touwen in de wachtrij hebben plaatsgemaakt voor permanente hekken in Alice in Wonderland-stijl. Vloeren werden gereinigd of opnieuw bestraat.

Manager Thorpe is trots op het eindresultaat. "We zijn blij dat we onze bezoekers deze verbeterde ervaring kunnen aanbieden", zegt hij. "Dankzij onze duurzame oplossingen zullen onze gasten nog heel lang van deze gekke kopjes kunnen genieten."ZIE OOK: Verjaardagsfeest Disneyland Paris na anderhalf jaar voorbij

Reacties