Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen kan nóg goedkoper: kaartjes voor 7,50 euro

14-09-2018, 08:45 uur | Reacties

Een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen wordt nu wel héél goedkoop. Gisteren bleek al dat het mogelijk is om via een kortingssite entreebewijzen te bestellen met ruim 60 procent korting. Nu verkoopt Wildlands zelf nóg goedkopere toegangskaarten.

Via een speciale link zijn tickets te koop voor 7,50 euro per stuk. Dat is 75 procent goedkoper dan de reguliere kassaprijs van 30 euro. Er zit wel een addertje onder het gras: de kaarten zijn alleen bedoeld voor inwoners van de provincie Drenthe. Er kan bij de ingang om een bewijs gevraagd worden.


ZIE OOK: Ruim 60 procent korting op Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands wil Drentenaren in oktober voordelig kennis laten maken met het nieuwe dierenpark. Daarom wordt Wildlands in de week van 1 tot en met 7 oktober tijdelijk omgedoopt tot Wilddrèents. Het park is dan open van 10.00 tot 17.00 uur. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Zo'n tweeënhalf jaar na de officiële opening kampt Wildlands met financiële problemen en tegenvallende bezoekersaantallen. In januari bleek nog uit een pijnlijke poll dat ruim 80 procent van de inwoners van Drenthe terugverlangt naar het oude Dierenpark Emmen - gesloten sinds eind 2015.

Een nieuwe markteer wil dat omwonenden weer trots worden op het dierenpark. "Dat waren ze vroeger ook op de oude dierentuin", liet hij onlangs weten. Verder overweegt hij om de relatief hoge entreeprijs volgend jaar te verlagen.

ZIE OOK: Bezoekers laten Wildlands Emmen links liggen: 1,8 miljoen euro verlies

Reacties