Europa-Park

Luisteren: nieuwe muziek voor attracties Europa-Park

14-09-2018, 13:54 uur | Reacties

Europa-Park heeft de soundtrack van twee vernieuwde attracties uitgebracht. Het Duitse attractiepark liet speciale muziek componeren voor de overdekte achtbaan Eurosat - CanCan Coaster en de darkride Madame Freudenreich Curiosités. Fans kunnen de muziek nu online aanschaffen.

Beide attracties werden afgelopen woensdag officieel heropend na een maanden durende opknapbeurt. De rollercoaster en de darkride - gelegen in het Franse themagebied - kregen een nieuw thema. Daar hoort ook een nieuwe soundtrack bij.


ZIE OOK: Europa-Park opent achtbaan Eurosat - CanCan Coaster

Het digitale album van Eurosat - CanCan Coaster - met 17 verschillende nummers van componist Eric Babak - is voor 12,99 euro te downloaden via iTunes en de webshop van het pretpark. Voor 16,90 euro (exclusief verzendkosten) stuurt Europa-Park de fysieke cd op. Wie de muziek van Madame Freudenreich Curiosités wil downloaden, is via iTunes of de webshop 9,99 euro kwijt. De fysieke cd - goed voor 13 nummers - kost 12,90 euro.

In Eurosat - CanCan Coaster maken passagiers een nachtelijke rit door Parijs. Europa-Park ging voor de attractie een samenwerking aan met de beroemde nachtclub Moulin Rouge. Madame Freudenreich Curiosités - voorheen Universum der Energie - draait om een oud vrouwtje dat dinosaurussen verzorgt.

ZIE OOK: Europa-Park trakteert fans op soundtrack van bekende achtbaan

Reacties