Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Ruim 60 procent korting op Wildlands Adventure Zoo Emmen

13-09-2018, 17.59 uur

Goed nieuws voor iedereen die Wildlands Adventure Zoo Emmen te duur vindt. Met een reguliere entreeprijs van 30 euro is het Drentse dierenpark de meest prijzige dierentuin van Nederland. Nu zijn er kaartjes verkrijgbaar met een flinke korting.

Via de kortingssite Groupon betalen bezoekers nog maar de helft, namelijk 15 euro per persoon. Met de actiecode 'GROUPON4LIFE' gaat van dat bedrag nog eens 25 procent af. Dan kost een ticket nog maar 11,25 euro.

Het gaat om een tijdelijke actie. De goedkope dagkaarten zijn geldig op alle dagen tot en met 31 oktober 2018. Er geldt een maximum van vijf tickets per bestelling.

Gisteren werd al duidelijk dat Wildlands overweegt om de toegangsprijs van 30 euro te verlagen. "Ik heb nergens gezegd dat de entreeprijs heilig is", liet een marketingmanager weten. "Alles ligt onder de loep, zeker ook entreeprijzen." Een eventuele verlaging van het tarief zou in 2019 plaats moeten vinden.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be