Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Staande ovatie voor Efteling-theatershow Caro tijdens première

16-09-2018, 11.21 uur

De nieuwe Efteling-voorstelling Caro heeft zaterdagavond de officiële première beleefd. Na twee weken van try-outs stelde het attractiepark de theatershow voor aan het grote publiek. Na afloop gaven toeschouwers een staande ovatie.

Caro is een bijzondere productie, omdat er nauwelijks in gesproken wordt. Op die manier hoopt de Efteling dat de 75 minuten durende show ook interessant is voor internationale bezoekers. "Caro is anders dan je van de Efteling zou verwachten", schrijft de Efteling daar zelf over.

De show gaat over een man (Ton Peeters) die onverwachts een terugblik op zijn eigen leven krijgt voorgeschoteld door Mijnheer Tijd (Marcel Visscher) en Mevrouw Tijd (Talita Angwarmasse). Er komt veel dans en acrobatiek in voor. Het ronde decor werd gebaseerd op de nostalgische Stoomcarrousel.

"Het produceren van een theatershow waarin spraak en taal ondergeschikt is, was een echte uitdaging", laat creatief directeur Olaf Vugts weten. Regisseur Stanley Burleson is trots op het eindresultaat. "Altijd spannend, want dit is zo'n andere productie dan de eerdere sprookjesmusicals van de Efteling", zegt hij. "De herkenbare momenten uit ieders leven komen binnen bij de gasten in de zaal."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be