Nieuws

'Grootste spooktocht van Europa' gaat niet door

11-09-2018, 18:33 uur | Reacties

Er komt toch geen gigantische halloweenspooktocht in Gelderland. In juli werden plannen bekendgemaakt voor de 'grootste spooktocht van Europa', die in oktober en november plaats zou vinden in het Gelderse dorp Beesd. Vanwege tegenvallende kaartverkoop gaat het evenement niet door.

"We wilden op 1 september een bepaald aantal kaarten verkocht hebben, om financieel geen risico te lopen", vertelt initiatiefnemer Dion Varossieau aan Looopings. Toen het aantal verkochte tickets achterbleef, werd geprobeerd om die datum te verschuiven. "Dat zag de uitbater van de locatie helaas niet zitten."


ZIE OOK: Gelderland krijgt 'grootste spooktocht van Europa' tijdens Halloween

Het zoeken naar een andere locatie haalde niets uit. "Het is heel erg jammer, maar we hebben het evenement moeten annuleren." Wie al een ticket heeft besteld, krijgt via de website Ticketpoint het geld terug.

De spooktocht, die Masters of Halloween werd genoemd, zou twee uur gaan duren. Het evenement had gehouden moeten worden op 21 avonden tussen 4 oktober en 4 november. Entreekaarten werden verkocht voor 49,95 euro per stuk. Eerder deze maand vonden al audities plaats voor horroracteurs. Ook toen viel de opkomst tegen.

ZIE OOK: Twijfels over record van 'grootste spookhuis van de Benelux'

Reacties