Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe Symbolica-souvenirs in de Efteling

10-09-2018, 13.21 uur

In de Efteling zijn binnenkort nieuwe Symbolica-souvenirs verkrijgbaar. Efteling-bezoekers die een tastbare herinnering aan de nieuwste attractie mee naar huis willen nemen, kunnen straks ook kiezen voor een pluchen Fabelvis (17,50 euro) en een paarse buidel met sterren (12 euro).

De Fabelvis is het enorme onderwaterwezen in het Botanicum, één van de scènes van Symbolica. De blauwe tas is een replica van de buidel die mascotte Pardoes bij zich draagt. Hij zou daar zijn 'tovertwinkels' in bewaren. Vorige maand werden al nieuwe knuffels van Pardoes en Pardijn uitgebracht (30 euro).

De komende maanden verschijnen meer Symbolica-souvenirs, waaronder glazen stolpen met opgeprikte nepvlinders (7,50 euro). De decoraties - in drie verschillende kleuren - zijn een verwijzing naar de vlinders in de Symbolica-scène Panorama Salon.

Vanaf begin november ligt een duizend stukjes tellende Symbolica-puzzel in de winkels (20 euro). Daarnaast introduceert de Efteling komend najaar interactieve toverstokken. Daarmee kunnen bezoekers in en om het Paleis der Fantasie verschillende speciale effecten activeren.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be