Efteling

Nieuwe Symbolica-souvenirs in de Efteling

10-09-2018, 13:21 uur | Reacties

In de Efteling zijn binnenkort nieuwe Symbolica-souvenirs verkrijgbaar. Efteling-bezoekers die een tastbare herinnering aan de nieuwste attractie mee naar huis willen nemen, kunnen straks ook kiezen voor een pluchen Fabelvis (17,50 euro) en een paarse buidel met sterren (12 euro).

De Fabelvis is het enorme onderwaterwezen in het Botanicum, één van de scènes van Symbolica. De blauwe tas is een replica van de buidel die mascotte Pardoes bij zich draagt. Hij zou daar zijn 'tovertwinkels' in bewaren. Vorige maand werden al nieuwe knuffels van Pardoes en Pardijn uitgebracht (30 euro).


ZIE OOK: Eindelijk weer échte Pardoes-knuffels in de Efteling

De komende maanden verschijnen meer Symbolica-souvenirs, waaronder glazen stolpen met opgeprikte nepvlinders (7,50 euro). De decoraties - in drie verschillende kleuren - zijn een verwijzing naar de vlinders in de Symbolica-scène Panorama Salon.

Vanaf begin november ligt een duizend stukjes tellende Symbolica-puzzel in de winkels (20 euro). Daarnaast introduceert de Efteling komend najaar interactieve toverstokken. Daarmee kunnen bezoekers in en om het Paleis der Fantasie verschillende speciale effecten activeren.ZIE OOK: Efteling gaat interactieve toverstokken verkopen

Reacties