Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Westfield Centro

Man gaat naakt van glijbaan in verlaten pretpark

09-09-2018, 15.38 uur

Een groep youtubers heeft onlangs stiekem ingebroken bij een verlaten pretpark in de Duitse stad Oberhausen. Eén van de mannen besloot tijdens het bezoek poedelnaakt van een glijbaan te gaan. Dat is te zien in een video op YouTube.

De mannen beklommen de toren en gooiden water met zeep in één van de glijbanen. Vervolgens gleed de naakte man naar beneden - en dat ging behoorlijk hard. Op tijd stoppen was niet meer mogelijk, waardoor hij de bosjes in vloog.

Het voorval vond plaats in een gesloten pretpark naast winkelcentrum CentrO. Eind 2015 werd het park gesloten vanwege tegenvallende bezoekersaantallen. Alle attracties zouden worden afgebroken, maar dat is nog niet gebeurd. Twee nabijgelegen overdekte attracties - het Legoland Discovery Centre en Sea Life Oberhausen - zijn nog wel geopend.



Meer Westfield Centro
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be