Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gooit topattractie onaangekondigd dicht voor neus van bezoekers

08-09-2018, 18.52 uurBeeld: @baan_bart

Bezoekers van de Efteling kwamen vanavond voor een onaangename verrassing te staan. Hoewel het sprookjespark eerder dit jaar had beloofd dat de wachtrijen bij attracties tot sluitingstijd toegankelijk zouden blijven, werd topattractie Symbolica al 35 minuten vóór de sluiting van het park dichtgegooid.

De Efteling was vandaag geopend tot 19.00 uur. Medewerkers sloten de poorten van Symbolica om 18.25 uur, pal voor de neus van nietsvermoedende gezinnetjes met kinderen. Die bleven verbaasd achter.

De ongebruikelijk vroege sluiting heeft volgens een woordvoerster te maken met een bedrijfsevenement in het park. Een externe partij - consultancybedrijf Arcadis - heeft de Efteling vanavond afgehuurd. Daar zijn betalende bezoekers de dupe van.

Normaal gesproken worden dergelijke aanpassingen aan openingstijden netjes gecommuniceerd via social media en op de openingskalender van de Efteling. Dat deed het attractiepark dit keer niet. "Dit signaal nemen we ter harte", zegt de voorlichtster.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be