Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Amsterdammer krijgt taakstraf voor vechtpartij in Walibi Holland

08-09-2018, 11.11 uur

Een 19-jarige Amsterdammer is veroordeeld tot een taakstraf naar aanleiding van een vechtpartij in Walibi Holland. Tijdens de drukbezochte Halloween Fright Nights in oktober vorig jaar mishandelde de man twee beveiligers. Eén beveiliger raakte daarbij gewond aan zijn hoofd.

De vechtersbaas bezocht het pretpark met vrienden en familie. Hij raakte in gesprek met beveiligingspersoneel van The Security Company toen hij hoorde dat zijn neef uit het park was gezet. Dat ontaarde in een vechtpartij.

Tegenover de politierechter gaf de bezoeker toe dat hij drie glazen wodka had gedronken. Hij beweert dat de medewerkers begonnen met vechten, maar volgens de politierechter blijkt uit bewakingsbeelden dat dit niet het geval is.

De man krijgt een taakstraf van veertig uur, meldt Omroep Flevoland. Ook moet hij de gewonde beveiliger een schadevergoeding van 100 euro betalen. Omdat de dader al eens eerder veroordeeld is voor mishandeling, gaat hij bovendien één dag de cel in.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be