Gardaland Resort

Gardaland bouwt nieuw hotel voor 20 miljoen euro

09-09-2018, 22:31 uur | Reacties

Het Italiaanse pretpark Gardaland investeert 20 miljoen euro in een nieuw viersterrenhotel. Het complex krijgt 128 kamers en staat volledig in het teken van magie. Het Gardaland Magic Hotel opent in het voorjaar van 2019.

De kamers krijgen drie verschillende thema's: Enchanted Forest, Magic Crystal en Great Magician. Het hotel is speciaal bedoeld voor gezinnen met kinderen. Elke hotelkamer wordt verdeeld in twee kleinere kamers: één met tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden.


ZIE OOK: Uitgelekt: tekeningen van vakantiepark Gardaland

"We creëren een betoverend hotel, waar goochelaars, elfjes, pratende bomen en andere magische wezens ervoor zullen zorgen dat kleine gasten en hun families verblijven in een magische sfeer", zegt directeur Aldo Maria Vigevani.

Vorig jaar lekten tekeningen uit van een nieuw vakantiepark in dezelfde stijl. Het lijkt erop dat Gardaland uiteindelijk toch gekozen heeft voor een hotel.

Het Gardaland Magic Hotel wordt gebouwd naast de twee bestaande hotels in het resort: het Gardaland Hotel en het Gardaland Adventure Hotel. De bouw is al in volle gang.

ZIE OOK: Thema van nieuw hotel Europa-Park bekend

Reacties