Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Looopings geeft kaartjes weg voor pretparkbeurs in Amsterdam

06-09-2018, 21.13 uur

In Amsterdam vindt deze maand de grootste pretparkbeurs van Europa plaats: de Euro Attractions Show. Honderden bedrijven uit de wereld van entertainment en attracties presenteren daar hun laatste ontwikkelingen. Hoewel het evenement bedoeld is voor professionals uit de recreatiebranche, krijgen ook pretparkfans de kans om langs te komen.

Looopings mag in samenwerking met branchevereniging IAAPA kaartjes voor de beurs weggeven. Wie kans wil maken, mailt eastickets@looopings.nl met het antwoord op de vraag: waarom zou juist jíj de Euro Attractions Show willen bezoeken? Meedoen kan tot woensdag 12 september. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Er zijn drie keer twee tickets beschikbaar, ter waarde van 1020 euro.

De Euro Attractions Show is hét mekka voor liefhebbers van pretparken, achtbanen en attracties. Zo zijn op de beurs - verspreid over zes grote hallen - bekende attractiebouwers van de partij als Vekoma, Intamin, Mack Rides, Gerstlauer, ETF Ride Systems en Great Coasters International.

Op het programma staan ook presentaties van directieleden van bekende Europese attractieparken, waaronder de Efteling, Toverland, Disneyland Paris en Europa-Park.

Het evenement vindt van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 september plaats in evenementencentrum RAI. Wie verzekerd wil zijn van een ticket, kan online kaarten bestellen. Niet-leden van IAAPA betalen 170 euro voor toegang tot de expo en de conferenties.



Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be