Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Ongeluk op kermis Alkmaar: vrouw gewond door Break Dance

05-09-2018, 07.59 uur

Op de kermis in de Noord-Hollandse stad Alkmaar is zondagavond een vrouw gewond geraakt. Dat melden verschillende ooggetuigen aan Looopings. Het slachtoffer kwam terecht onder een gondel van de Break Dance. Ze liep ernstige verwondingen op aan haar been.

"Het was een gekkenhuis vanwege de drukte", vertelt een kermisbezoeker. "Na een rondje had je twee tellen om een plek te scoren, anders was je te laat. De schijf stopte niet eens helemaal met draaien." Toen de vrouw een plekje probeerde te bemachtigen, kwam ze ten val.

Daardoor kwam de vrouw bekneld te zitten onder een gondel. "Toen het personeel geschreeuw hoorde, werd de attractie stilgezet." Vervolgens is de Break Dance ontruimd en kwam een ambulance ter plaatse. Een getuige spreekt over "een grote wond". "Haar hele been is open", schreef een ander op Snapchat.

Exploitant Frank Zuidema bevestigt dat er zondagavond rond 23.20 uur een incident plaatsvond tijdens het in- en uitstappen. "Ik heb gistermiddag contact gehad met het slachtoffer", laat hij weten. "Ze is erg geschrokken, maar inmiddels is ze gelukkig aan de beterende hand." Om privacyredenen wil hij verder niet op het voorval ingaan. Ook de politie doet geen inhoudelijke mededelingen.



Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be