Disneyland Paris

Disneyland Paris maakt plannen bekend voor Halloween en Kerstmis

04-09-2018, 19:09 uur | Reacties

Disneyland Paris heeft bekendgemaakt wat bezoekers te wachten staat tijdens de halloween en kerstperiode. De feestelijke seizoenen vallen samen met de viering van de 90e verjaardag van Mickey Mouse. Hoogtepunt is de komst van een tijdelijke nieuwe attractie in het Disneyland Park.

Vanaf 1 oktober is in het Discoveryland Theatre de 4D-voorstelling Mickey’s PhilharMagic te zien. De show bestaat uit muzikale scènes uit Beauty and the Beast, The Sorcerer's Apprentice, The Little Mermaid, The Lion King, Peter Pan en Aladdin. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, speelt Donald Duck de hoofdrol.


ZIE OOK: Nieuwe attractie Disneyland Paris draait om bekende Disney-muziek

De halloweenparade Mickey's Halloween Celebration wordt uitgebreid met een nieuwe wagen: Mickey's Illusion Manor. De beroemde muis verschijnt en verdwijnt op verschillende plekken. Hij krijgt gezelschap van Kwik, Kwek en Kwak. Op het podium naast het kasteel van Doornroosje is de show It's Good to be Bad with the Disney Villains! weer te zien.

De halloweenperiode loopt van 1 oktober tot en met 4 november. Op 10 november begint het kerstseizoen van Disneyland Paris. In het Videopolis Theater wordt dan de nieuwe show Christmas Songtime! opgevoerd. Daarnaast keren de voorstellingen Mickey's Magical Christmas Lights en A Merry Stitchmas terug.

Disney's Christmas Parade komt twee keer per dag voorbij. De muzikale theatershow Mickey's Christmas Big Band verhuist van het Disneyland Park naar het Walt Disney Studios Park, als de tijdelijke vervanger van Mickey and the Magician in het Animagique Theater.

Op het podium voor The Twilight Zone Tower of Terror wordt de verjaardag van Mickey Mouse gevierd met de nieuwe interactieve show A Surprise for Mickey!, waarbij gebruik wordt gemaakt van social media-berichten van toeschouwers. 's Avonds komt de gevel van de Tower of Terror tot leven met behulp van videoprojecties, voor Goofy's Incredible Christmas.ZIE OOK: Bezoekers Disneyland Paris wachten massaal op theatershow die niet draait

Reacties