Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris maakt plannen bekend voor Halloween en Kerstmis

04-09-2018, 19.09 uur

Disneyland Paris heeft bekendgemaakt wat bezoekers te wachten staat tijdens de Halloween- en kerstperiode. De feestelijke seizoenen vallen samen met de viering van de 90e verjaardag van Mickey Mouse. Hoogtepunt is de komst van een tijdelijke nieuwe attractie in het Disneyland Park.

Vanaf 1 oktober is in het Discoveryland Theatre de 4D-voorstelling Mickey’s PhilharMagic te zien. De show bestaat uit muzikale scènes uit Beauty and the Beast, The Sorcerer's Apprentice, The Little Mermaid, The Lion King, Peter Pan en Aladdin. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, speelt Donald Duck de hoofdrol.

De Halloween-parade Mickey's Halloween Celebration wordt uitgebreid met een nieuwe wagen: Mickey's Illusion Manor. De beroemde muis verschijnt en verdwijnt op verschillende plekken. Hij krijgt gezelschap van Kwik, Kwek en Kwak. Op het podium naast het kasteel van Doornroosje is de show It's Good to be Bad with the Disney Villains! weer te zien.

De Halloween-periode loopt van 1 oktober tot en met 4 november. Op 10 november begint het kerstseizoen van Disneyland Paris. In het Videopolis Theater wordt dan de nieuwe show Christmas Songtime! opgevoerd. Daarnaast keren de voorstellingen Mickey's Magical Christmas Lights en A Merry Stitchmas terug.

Disney's Christmas Parade komt twee keer per dag voorbij. De muzikale theatershow Mickey's Christmas Big Band verhuist van het Disneyland Park naar het Walt Disney Studios Park, als de tijdelijke vervanger van Mickey and the Magician in het Animagique Theater.

Op het podium voor The Twilight Zone Tower of Terror wordt de verjaardag van Mickey Mouse gevierd met de nieuwe interactieve show A Surprise for Mickey!, waarbij gebruik wordt gemaakt van social media-berichten van toeschouwers. 's Avonds komt de gevel van de Tower of Terror tot leven met behulp van videoprojecties, voor Goofy's Incredible Christmas.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be