Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Achter de schermen: dit komt er kijken bij een fotoreportage in Bobbejaanland

02-09-2018, 20.09 uur | Reacties

Bij het maken van een professionele fotoreportage in een pretpark komt meer kijken dan je denkt. Dat laat fotograaf Kris Van de Sande zien in een bijzondere YouTube-video. Hij kreeg onlangs de opdracht om de attracties van Bobbejaanland op de gevoelige plaat vast te leggen.

Voor het maken van actiefoto's moest Van de Sande stellages bouwen in de karretjes van heftige achtbanen en thrillrides, zoals wildemuisachtbaan Speedy Bob en giant frisbee Sledge Hammer. "Het was heel eng om mijn camera met 120 kilometer per uur rakelings langs steunbalken te zien vliegen", vertelt hij.

Bij het project waren 45 mensen betrokken. Uiteindelijk was de fotograaf twee dagen bezig met het maken van het promotiemateriaal. In sommige attracties maakte hij noodgedwongen vijftien ritjes achter elkaar. "Het was een enorme uitdaging, maar ook heel erg leuk om te doen."Meer Bobbejaanland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be